RESET jezelf naar OVERVLOED in 30 dagen

Waar je nu ook bent in je leven, of je nu op de toppen van je kunnen zit, of juist zwaar op de proef wordt gesteld, je hebt echt invloed op overvloed.

Overvloed op welk gebied er ook maar boven aan je lijstje staat. Kracht, geluk, liefde, succes, gezondheid, geld, leiderschap…

Ik weet zeker dat zoveel mensen en zoveel bedrijven meer overvloed in hun leven zouden kunnen hebben dan dat ze op dit moment doen. Diep in je hart weet jij dat ook.

En toch… toch  staan de meesten van ons elke dag op en leven op dezelfde manier verder.

Dat is niet gek, want we leven nou eenmaal in patronen.

Maar hé, dan wil je natuurlijk wel patronen die jou overvloed opleveren. Toch?

Het goede nieuws is, jij, en iedereen, kán zichzelf Resetten naar Overvloed. Ja, ook jij!

In 30 dagen help ik jou erdoorheen om nu eindelijk jouw vliegwiel van Overvloed écht aan te zetten.

En het mooie is, als jouw overvloed beter stroomt, gaat daarmee de overvloed van de wereld om je heen ook meer stromen.

Hoe geweldig is dat!

2 Keer per jaar start ik een nieuwe ronde RESET jezelf naar OVERVLOED.

Meer informatie ?
Neem contact op!

 

Wil jij dit ook?

  • “Als het nu stormt in mijn bedrijf, dan blijf ik krachtig in het oog van de storm staan in plaats van in paniek te schieten. Ook fysiek voel ik dat. Eigenlijk kan ik als een kind dansen in de storm. Ik zie dat we in mijn bedrijf onbewust een enorme dam hadden opgebouwd. Die is nu weg. Ik ben vol zachte kracht geworden, heel puur. Doordat ík in de overvloed ben gestapt, bouwen we nu samen aan een nieuw fundament. Alles wat blokkeerde loste op. En als vanzelfsprekend, moeiteloos, zijn we samen een nieuwe koers ingeslagen met nieuwe energie. Er is een last van mijn schouders gevallen, ben niet meer geïrriteerd, worstel niet meer, ik heb plezier, ben ontspannender en liefdevol en dankbaar. Ik, en opvallend genoeg ook mijn omgeving zowel privé als zakelijk, zijn in een totaal andere energie, een andere staat van zijn. Die van overvloed. En dat komt door jouw programma!” (H. Dormans)

 

  • “Ik ben een techneut. Ik ben erachter dat ik veel oordelen had, kritisch was, in hokjes dacht. Nu werk en leef ik vanuit compassie, zin en plezier! Ik ben veel meer in verbinding. Verder merk ik ook echt dat er thuis echt belangrijke veranderingen zijn. Doordat ik meer rust en meer zelfverzekerd ben, is er nog meer contact en aansluiting en meer tijd en aandacht voor elkaar! Al na 1 week kwamen de veranderingen!” (M. v Wijk)

  • “In mijn bedrijf was ik altijd de grootste dromer. Mijn mensen leken vooruit te gaan met 1 voet op de rem. Ik ben nu vol gereset naar overvloed. Met een oervertrouwen uplevel ik mijn bedrijf. In een stroomversnelling. En het mooie is, alles versterkt elkaar, het vliegwiel is op gang gekomen, het werkt door in mijn omgeving. Mijn medewerkers gaan nu voor nog grootsere dingen dan ik ooit had kunnen bedenken! Ook in familie en vriendenkring heb ik nooit zo sterk gezien als nu dat ik anderen ook optrek naar overvloed. En als er iets tegenzit voel ik geen paniek meer, ik blijf helder en handel vanuit diep vertrouwen.” (M. Teggelove)

 

  • “Ik was streng voor mijzelf, vond mijzelf niet goed genoeg. Ik maakte mijzelf onzichtbaar. Ik voldeed aan de verwachtingen van anderen. Ik vond altijd dat een ander het beter kan. En nu! Ik ben eindelijk zacht & lief voor mijzelf. Ik stap weer met flair & verve de wereld in. Ik krijg te horen dat ik straal. Ik vertrouw weer op mijn intuïtie & creativiteit. En ik ben weer succesvol. Kortom, ik ben niet meer in tekort, maar in overvloed! Overvloed stroomt. Elke dag! Dit super krachtige programma was een feestje! Alles is op zijn plaats gevallen. Het proces was bijzonder en vreugdevol. Desiree heeft me een groot cadeau gegeven! Ik ben thuis gekomen bij mijzelf!” (Nicoline van der Schaft, 48)