Comfortabel zijn met oncomfortabel zijn

Proportion
Categories: Blog

Hoe gaat het? Ik wens dat jij overvloed ervaart. Hier ben ik weer volop vooruit aan het gaan op mijn pad.

En man, wat vind ik elke nieuwe weg spannend! Soms bijna té spannend. Dat heb ik altijd al gehad. Zoals de begintijd dat ik internationaal trainingen Rijk zakendoen ging geven. En zoals nu, nu ik webinars geef.

 

Waarom, waarom, waarom

Ken jij dat ook, dat je iets heel graag wilt, maar… als het puntje bij paaltje komt, denkt, waarom ben ik hier in godsnaam aan begonnen? Waarom heb ik me dit op de hals gehaald? Waarom doe ik dit mezelf aan?

 

Stoppen, doorgaan of blijven hangen

En wat doe jij dan als al die gedachtes bij je opkomen? Stop je? Ga je door? Of, weet je het niet, en blijf je ergens tussenin hangen?

  • Je benadert die mogelijke klant niet, terwijl je hem wel als klant zou willen.
  • Je hebt een gaaf idee bedacht, maar je blijft hangen bij het concept en zet het niet om in realiteit.
  • Je werkt allang voor dezelfde opdrachtgever en zou wel wat nieuws willen, maar echt actie onderneem je niet.

 

En dat is precies waarom zoveel mensen niet ten volle bijdragen aan de wereld wat ze zouden kúnnen bijdragen. Hoewel ergens tussenin blijven hangen energie vréét, blijven zoveel mensen liever hangen in het vertrouwde.

Maar wil jij echt overvloed ervaren, overvloed in geld, liefde en gezondheid, wil jij echt doorbreken op je pad, wil jij maximaal bijdragen aan een betere wereld, dan moet je de volgende stap zetten.

Groeien, vooruitgaan, vernieuwen betekent per definitie buiten je comfortzone gaan.

 

Stelregel: Doen of niet doen?

Mijn stelregel die ik voor mezelf toepas is deze: Als ik echt van binnen weet dat iets op mijn pad hoort, dan doe ik het – hoe mega eng of spannend ik het ook vind!

Zoals die eerste buitenlandse trainingen geven, of nu die webinars, of voorzitter zijn van een 3 daagscongres met 1000 bezoekers en een team van 40 vrijwillige organisators. Allemaal gewoon compleet buiten mijn boekje. En, tegelijkertijd, wist ik heel zeker, dit hoort nu op mijn pad, dit wil ik echt van binnenuit. En dan ga ik. Hoppa! Just do it.

 

En omgekeerd geldt ook voor mij: Als ik van binnen weet dat het niet iets voor mij is, dan doe ik het niet. Hoe suf ook. Ik ga gewoon niet meer in de Pyton, bijvoorbeeld.

 

Wel of niet?

Hoe weet je nou of iets wel of niet op je pad thuishoort? Die vraag krijg ik heel vaak van mensen. Ik ga er binnenkort 3 video’s en een live webinar aan wijden. Want ik word ongelooflijk blij van mensen versneld helpen hun pad van overvloed te ontdekken. Hoe meer mensen hun pad lopen, hoe meer overvloed in de wereld. En dat is mijn missie.

 

Arianne Groenendijk

Het traject met jou heeft geresulteerd in een concept voor (…) Ik heb al 2 clienten waar ik het met succes heb toegepast. Het was superfijn. Mijn ideeën hebben nu een duidelijke orde en richting zonder dat ik teveel tegelijk doe of bij mezelf wegga.

Ik ga de toekomst met vertrouwen tegemoet en ik vertrouw weer op mezelf.

 

Als jij dit ook wilt, houd je email dan in de gaten want …. Start ik met 3 video’s en een live webinar…..volgt meer info en kun je inschrijven!

 

Ik wens je overvloed!

 

Zie sochicken.nl

De vraag is, laat je je tegenhouden door die weerstand, of gebruik je het als indicator dat je op het punt staat om iets geweldigs te doen?

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *