Neem een besluit

Proportion
Categories: Blog

Neem een besluit. Er zijn veel mensen die graag met mij willen praten over hoe ik mijn boek heb geschreven. De meesten hebben het al vaak geprobeerd, maar het boek is nog altijd niet geboren. Ik heb mijn boek “RijkZakendoen” -over zakendoen die zowel menselijk, maatschappelijk, als financieel rijke vervulling geven- geschreven in 9 maanden inclusief ontwerp, lay out, drukwerk keuzeproces uitgevers etc.
Hoe dat kan? Ik wist van jongs af aan al dat een boek schrijven mij op het lijf geschreven is. Het was iets wat ik bij me droeg. En toen, doordat ik een prijs won met mijn essay in een schrijfwedstrijd van Managementboek.nl? en De Baak?, viel alles op zijn plek en verzamelde ik het laatste stukje moed en vertrouwen. En ik wist meteen, nú ga ik dat boek schrijven. Ik zette het echt als doel neer. Het was geen proberen. Het was heel simpel: ik gá mijn boek schrijven. En 9 maanden later lag het er.

Ik weet zeker als ik had gedacht, ik ga het proberen, dat het niet was gelukt. Het gaat erom dat je een besluit neemt, gewoon een ja of een nee.

Wat besluit jij?

 

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *