Overvloed werkt! En overvloed werkt meteen!

Proportion
Categories: Blog

Overvloed werkt! En overvloed werkt meteen!
Vanochtend was ik vroeg wakker, veel te vroeg eigenlijk naar mijn zin, vooral omdat ik de avond daarvoor het licht uit had gedaan op een feestje. Dus ik baalde een beetje dat ik zo vroeg wakker was en dat mijn hoofd meteen op hol sloeg met vraagstukken en ideeën. Maar dan weet ik wat ik te doen heb: focussen weer op #overvloed. Overvloed creëren.
Wat deed ik daar nu voor? Ik kreeg de geest en begon met onze keuken schoon te maken, stofzuigen, spinnenraggen, de was doen, ja zelfs de vaatwasser ontkalken wat ik volgens mij nog nooit gedaan had, ondertussen 10 liter boullion trekken, en ik ging ‘kettlebellen’… Ik was echt op dreef zeg maar… Ik had ook de natuur in kunnen gaan, maar dit is wat me vanochtend inviel.
En daarna, zag ik dat er, tijdens mijn noeste overvloedsarbeid, een mail binnen was gekomen, die mij echt heel joepiedepoepie blij maakte.
Ik was namelijk al een paar maanden op zoek naar iets voor een investering die ik wilde doen. Maar steeds als ik dacht het gevonden te hebben, ging het niet door of stroomde het niet lekker. Dan weet je eigenlijk wel dat het ook niet het juiste zou zijn geweest, maar toch…
En opeens had ik daar een persoonlijke mail met het perfecte aanbod in mijn inbox staan! EN, omdat ik ooit belangrijke dingen voor de ander had gedaan, kreeg ik het maar liefst voor de helft van het geld…
Dat is echt de stroom van overvloed. Ik begin in ons huis en hup, voor mijn bedrijf valt me wat moois toe… Het overvloedsprincipe is gewoon een natuurwet. En die werkt echt en het werkt meteen. De overvloed komt misschien uit een onverwachte hoek op een onverwacht gebied, maar het komt.
Het maakt dus ook niet uit waar je begint met werken aan overvloed, alles hangt met alles samen. Als je ergens de stroom op gang brengt, gaat het geheel stromen. Just begin!

Wat doe jij om de stroom van overvloed weer aan te zwendelen?

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *