Rijk Zakendoen I

Proportion
Categories: Blog

Over exact één week zit ik in het vliegtuig naar India! Op weg naar het wereldcongres van JCI, waar ik uitgenodigd ben om twee trainingen te geven. Eén van de twee trainingen gaat over Rijk Zakendoen! Wat is rijk zaken doen voor mij? Uit al die zaken die economisch interessant zijn voor mij, die zaken kiezen die ook menselijk gezien rijke voldoening geven. Ik ben ervan overtuigd dat op deze manier zaken doen, overvloed genereert. Maar ja, hoe weet je welke zaken die menselijke rijke voldoening opleveren? Inderdaad, dan moet je naar mijn training komen! Op 5 november ga ik in India hiermee aan de slag met een internationale groep ondernemende mensen. Rijk zaken doen is een term die ik bedacht heb en die precies de paraplu is voor hoe ik werk, ondernemers adviseer, zelf in het leven sta en ja zelfs ook hoe ik onze kinderen opvoed.

Vorig jaar ontving ik het certificaat internationaal JCI trainer en mijn wens was om dit jaar in India te mogen trainen. Mijn wens is ook om mijn ideeën over zakendoen en innoveren letterlijk de wijde wereld in te rollen. Ik voel me een heel rijk mens dat deze twee wensen uitkomen!

De andere training is een tweedaagse training over hoe je een training opzet. Die geef ik samen met een Russische. Ik heb haar nog nooit ontmoet maar via Skype hebben we vandaag gechat en dat was super! Even op hoofdlijnen onze training doorgesproken en zondag gaan we skypen (bellen) over specifieke zaken van de training. Ik ben heel benieuwd haar stem te horen, want het klinkt al erg vertrouwd. Ik vind het een heerlijke nieuwe dimensie aan mijn leven toevoegen, al die inspiratie uit de hele wereld delen met elkaar! Het past precies bij wie ik ben en bij wat mijn bestemming is, wat een heerlijk gevoel zo ‘definitly true’ op mijn pad te zitten.

Wanneer had jij de ervaring zo exact op je levenspad te zitten? Voor welke zaken gaat jouw innerlijke motor vanzelf lopen?

Harte groet Désirée

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *