Terug uit Togo!

Proportion
Categories: Blog

Dankbaar ben ik! Ik mocht training geven op een ondernemerscongres aan Afrikanen uit allerlei landen: Togo, Nigeria, Niger, Benin, Ghana… Tevens ben ik ook op het laatste moment door de universiteit benaderd of ik college wilde geven over Rijk Zakendoen. Mais oui! Na een korte maar krachtige voorbereiding vloog het college er toch in het Frans zomaar uit! De studenten Bedrijfskunde waren heel actief en geinteresseerd. Ze willen echt, dat hoor je, zie je, ruik je, en proef je. Dat blijf ik fascinerend vinden: ook al banjeren ze dan over zandwegen, slapen ze onder golfplaten daken, ze gaan ervoor om te groeien en te bouwen. Hun innerstance is mega sterk en gepassioneerd. Dat is de bron van rijkdom. Dank jullie wel voor de mooie spiegel die jullie zijn.

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *