Vanaf 18 juni: Gratis webinars over Overvloed!

Proportion
Categories: Blog

Als je wist dat je in 1 uurtje meer Overvloed in je leven kunt brengen, zou je dat dan doen?

Voor mij kwam de overvloed pas echt in een stroomversnelling toen ik leerde en besefte dat alles een wisselwerking heeft met elkaar. Ook gezondheid, geld en liefde. Er blijkt een verband te bestaan tussen de manier waarop je met gezondheid, geld en liefde omgaat en de mate van overvloed in je leven en in je werk.

Toen ik hier eenmaal van doordrongen was kon ik de stroom van overvloed in mijn leven laten versnellen. En als ik minder overvloed ervaar, weet ik beter wat ik te doen heb om het tij te keren.

Zo had ik -ik durf het haast niet te zeggen- tot enkele jaren terug nog steeds puistjes. Ik vond het echt mega rot. Dacht echt dat ik de eerste bejaarde met jeugdpuistjes en rimpels tegelijkertijd zou worden.

Vanaf het moment dat ik dit punt (eindelijk) voorgoed had opgelost, kwamen mijn buitenlandse trainingen goed op gang, kwam mijn grootste opdrachtgever ooit op mijn pad, ik kon gewoon moeitelozer mijn pad gaan. Ik ervaarde dat méér gezondheid in mijn lijf, méér gezondheid bracht in mijn werk en in liefde. En dus, als je 1 ding verbetert, verbeteren ze alle 3!

Dat gun ik jou ook.

Daarom heb ik de komende 3 weken 3 experts uitgenodigd, allen vernieuwende denkers en doeners met een nieuwe zienswijze, om een webinar te geven. Zij hebben mij persoonlijk onwijs geholpen op gebied van gezondheid, op gebied van geld en op gebied van liefde waardoor bij mij de radartjes van overvloed sneller zijn gaan draaien. Of ik kan de signalen van tekort sneller herkennen en herstellen.

Ik heb als eerste mijn ‘health held’ Dr. Sjoerd, gevraagd om een Live Webinar te geven.

Donderdag 18 juni vertelt Sjoerd je hoe jij jouw volledige gezondheidspotentieel behaalt én behoudt. In 1 rechte lijn naar meer gezondheid. Zodat op alle vlakken in je werk en in je leven de overvloed toeneemt.

Het kan echt! Voor mij waren het toepassen van zijn nieuwe inzichten werkelijk life changing, dat gun ik jou ook!

  • Je kunt het webinar gewoon achter je pc volgen.
  • Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen in de chat.
  • Het webinar is op donderdag 18 juni om 10.00 uur.
  • En duurt maximaal één uur.

Schrijf je nu hier in voor het webinar op komende donderdag 18 juni 10 uur
Dan mail ik je de inloggegevens.

Notabene: Het webinar is kosteloos (en onbetaalbaar ?) en je kunt NIETS kopen!

 

[button link=”http://goo.gl/JT8PAO” color=”green” newwindow=”yes”] Klik en registreer voor het webinar van 18 juni![/button]

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *