Gratis Challenge Keuzes Maken

Laat je inspireren hoe je keuzes maakt die overvloed opleveren. Doe gratis mee aan de 5 daagse Challenge Keuzes Maken. Van woensdag 10 – zondag 14 mei 2017 ontvang je van mij 5 sleutels die jou helpen kiezen

Doe gratis mee aan de 5 daagse Challenge Keuzes Maken

Waarom is het zo lastig keuzes te maken?

Uiteindelijk willen we allemaal een keuze maken die op één of andere manier leidt tot meer overvloed; overvloed in kracht, in geluk, in liefde, in geld, in succes, in leiderschap, in gezondheid, ook gezonde bedrijven, of wat dan ook.

Tegelijkertijd zijn we bang om een keuze te maken van tekort. Waarbij we iets verliezen. Of iets mislopen. Of mislukken. Of er op achteruit gaan.

En dan zie je dat al onze keuzemogelijkheden eerder verlammend dan bevrijdend werken.

Ben jij het wikken en wegen beu?

Werkt lijstjes maken van voor- en nadelen van verschillende keuzemogelijkheden niet?

En… denk jij dat er meer overvloed voor jou is weggelegd dan dat je nu ervaart?

In de gratis challenge Keuzes Maken ontvang je van mij 5 sleutels om te komen tot keuzes die jou overvloed brengen.

Want dat kan.

Het is eigenlijk heel simpel: Een bezielde keuze brengt overvloed.

En als je nu denkt, wat is dan een bezielde keuze en vooral, hóe maak ik dan een bezielde keuze? Kies dan voor deze challenge.

Inspireer jezelf 5 dagen met 5 korte filmpjes in je inbox, hoe je precies keuzes maakt die overvloed brengen. Voor jou en de wereld om je heen.

Ja, lijkt me fijn! Klik hier om je aan te melden.

Dit levert het je op:
Je wordt geïnspireerd hoe je bezielde keuzes maakt. Dat geeft je rust. Helderheid. Vertrouwen. En vooral ook het lef om te doen wat je te doen hebt. Zo creëer je overvloed.

Dit krijg je van me:
Je ontvangt 5 inspirerende filmpjes. In de filmpjes geef ik jou 5 sleutels om te komen tot bezielde keuzes. Want bezielde keuzes creëren overvloed.

Nooit meer een mindere keuze. Kies jij ervoor?

We starten 10 mei

Ja, lijkt me fijn! Klik hier om je aan te melden.

Over Désirée

Ik geloof in overvloed. Ik geloof dat iedereen in overvloed kan leven en werken en zaken kan doen. Dat iedereen zijn eigen vliegwiel van overvloed op gang kan brengen. Ook jij.

Als innovatie-adviseur, trainer en coach hielp ik duizenden ondernemers, managers, trainers en coaches wereldwijd in achtentwintig landen en 4 werelddelen. Door keuzes te maken vanuit hun ziel, kregen zij het vliegwiel van overvloed op gang.

Mijn vliegwiel is gaan draaien. Het vliegwiel van al die anderen kriskras over de wereld is gaan draaien. Ook jou gun ik dat vliegwiel. Ervaar rijke vervulling en dien de wereld met het beste van jezelf. De wereld wacht op je!

Ja, lijkt me fijn! Klik hier om je aan te melden.

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *