Gratis Webinar met arts Roy Martina: Wat kunnen we wél doen aan het Corona virus?

Proportion
Categories: Gratis

Wat kunnen we wél doen aan het corona virus?

Dat was wat ik mijzelf afvroeg. Natuurlijk sowieso vanuit natuurgeneeskundig oogpunt: Hoe voorkomen we corona en wat als we corona hebben? Maar ook, hoe kan ik zelf maatschappelijk bijdragen nu onze overvloed aan gezondheid zo geblokkeerd wordt? Gewoon belangeloos, kosteloos, én tegelijk van onbetaalbare waarde, bedoel ik. Tel die twee bij elkaar op en het idee was geboren: Spontaan heb ik dokter Roy Martina, wereldberoemd holistisch arts en acupuncturist, gecontact en hem voorgesteld of ik hem mag interviewen in een live webinar wat wij zelf kunnen doen aan het corona virus.

En ja, het gaat gebeuren: as donderdag 26 maart om 16.00 uur.? Doe jij mee aan dit WEBINAR? Lees verder…

“Don’t think positive. Prepare.” Positief denken alleen zal niet werken. Paniek en angst ook niet. Weten wat te doen, is het allerbelangrijkste nu. En dat is echt veel meer dan handen wassen, afstand houden en binnenblijven bij klachten.

In het webinar legt Roy Martina je uit hoe je de kans op corona sterk terug brengt én wat je in huis moet hebben wanneer de eerste symptomen zichtbaar worden. Hij vertelt hoe en waarmee jij het helende vermogen van je lichaam optimaliseert om corona het hoofd te bieden. En dat gaat veel verder dan rust, reinheid en regelmaat;) Denk bijvoorbeeld aan homeopathische middelen, juiste voeding, voedingssupplementen, vitamines, ademhaling, etherische oliën; je hoort er alles over in dit webinar.

Better be safe than sorry, lieve mensen! Doe jij mee aan dit WEBINAR?

We gaan afzien, veel bedrijven zullen in zwaar weer zijn, we gaan een hoop problemen tegenkomen, maar daar zullen we later mee moeten dealen. Het belangrijkste is nu: de komende weken, maanden overleven.

Het informatieve webinar is kosteloos (en onbetaalbaar ?) en je kunt NIETS kopen in het webinar! Schrijf je in voor het webinar en je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met de toegangslink.

  • Je kunt het webinar gewoon achter je pc volgen.
  • Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen in de chat.
  • Het webinar is op donderdag 26 maart om 16.00 uur.

Resoneert het bij je? Verstuur deze mail dan ook door aan je familie en vrienden en collega’s.

Want we hebben geen controle over corona. Maar, samen hebben we wel invloed om onze overvloed in gezondheid zo goed mogelijk te laten stromen.

Stay strong, safe and healthy allemaal, en pet af voor alle dokters en verplegend personeel die zo ontzettend serieus hard werken voor ons. We hopen dat jij bij het webinar bent.

Op ons aller gezondheid, Lente groet,

Désirée Murk & Roy Martina

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *