NL Leert Door – gratis zelfonderzoek op kosten van de regering!

Proportion
Categories: Blog

De NL Leert Door regeling van de regering is een uitstekende manier om veel meer mensen met zelfonderzoek en arbeidsmarkt oriëntatie aan de slag te laten gaan. Heel goed dat er zo’n regeling is, in tijden dat veel mensen onzeker zijn over hun toekomst en kansen in werk. Zelfonderzoek is daarbij een eerste stap. Want in plaats van je blind te staren op het inkrimpen van banen en mogelijkheden extern, begin je gewoon bij jezelf. Daarin zetten wij de vraag ‘Wat heb ik te bieden?’ centraal. Die vraag helpt je om echt bij jezelf te beginnen en eerlijk te kijken hoe je wel en niet van waarde kunt zijn voor anderen en sneller tot succes kunt komen.

Sneller je doel bereiken door meer zelfkennis!

NL Leert Door stimuleer zelfonderzoek

Met de NL Leert door regeling stimuleert de regering mensen. Mensen die anders misschien niet met deze vraag aan de slag zouden gaan. Een super initiatief.

Zelfonderzoek is echt de basis voor zelfkennis. En zelfkennis is het fundament van zelfvertrouwen., wat je helpt om de juiste plek voor jou te vinden.

NL Leert Door maakt jouw werk leuk!

Door de NL Leert Door subsidie zullen meer mensen ontdekken dat zelfonderzoek niet alleen nuttig, maar ook nog eens gewoon heel leuk is. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nou interessanter dan jijzelf? Beter snappen hoe jij in elkaar zit, wat je valkuilen zijn, waar je energie van krijgt, wat je talenten en drijfveren zijn, dat is superboeiend en heel handig voor jouw geluk en succes. Niet alleen in je werk, maar in je hele leven. Maak dus gebruik van die NL Leert Door subsidie en leer jezelf beter kennen, op kosten van onze regering!

 

Over de schrijver

Desiree Murk – Nieuwe Zakelijkheid

De naam Nieuwe Zakelijkheid karakteriseert mijn manier van werken, namelijk het combineren van de kracht van woord en beeld, van prestatie en plezier, van ratio en intuïtie, van ik en wij, van conserveren en innoveren. Ik bof dat ik zo soepel in contact ben met mijn pad en onderstroom. Dat gun ik jou ook. Ik help je graag jouw vliegwiel aan te zetten.

 

Gerelateerd bericht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *