In contact

Nieuwe Zakelijkheid
Drs Désirée L.C. Murk-Scholten
Innovatieadviseur

Mobiel: 0615950256
desireemurk@nieuwezakelijkheid.nl
http://facebook.com/desireemurk

Werkruimte:
Lichte Gaard 3
3511 KT in Utrecht

Kvk: 30224775
BTW: NL142607915B01

Nieuwe Zakelijkheid

‘Rijk Zakendoen’, dat is waar ik voor ga met mijn bedrijf Nieuwe Zakelijkheid. Zakendoen die zakelijk én menselijk rijke vervulling geven. Zakendoen die overvloed creëren. Hoe? Door te kiezen, als mens en als bedrijf, voor zaken waarvoor jij bestemd bent in het leven. En, door hier zodanig vorm aan te geven dat het werkelijk van waarde is voor de buitenwereld. Achter Rijk Zakendoen zit een logisch systeem dat overal ter wereld werkt. Ook voor jou.

Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen. Voel jij je op een kruispunt van wegen staan met je bedrijf of in je zakelijke rol? Dan is het tijd de weg van Rijk Zakendoen in te slaan. Er zijn allerlei vormen: mijn boek Rijk Zakendoen, individuele gesprekken, groepsdialogen, trainingen, visualisaties en zelfs meditaties. Altijd erop gericht dat jij en jouw bedrijf deze weg vervolgens zelf kunnen blijven vinden.

Karakteristiek aan mijn manier van werken is dat kansen en keuzes zich ontvouwen vanuit ratio en intuïtie, prestatie en plezier, conserveren en innoveren, weten en niet weten. Vandaar, Nieuwe Zakelijkheid.

Bekijk en ontvang het boek

Voor ondernemende vernieuwers en vernieuwende ondernemers