NL leert door

Nederland Leert door – Gratis loopbaanadvies

Normale prijs € 1400, voor jou helemaal gratis!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT GRATIS mijn E-boek ‘Rijk Zakendoen’ over zakendoen die menselijk, maatschappelijk en economisch rijke vervulling geven.

De overheid betaalt € 700,- voor jouw loopbaan ontwikkel advies!
Een geweldige kans om jouw loopbaan een boost te geven
Jouw totale (gratis) pakket:

Ik, een gecertificeerde loopbaanprofessional met internationale ervaring, help jou met liefde en plezier:

 • Ontdekken wat jouw competenties en motivatoren zijn;
 • 4 uur persoonlijke online coachgesprekken
 • Een arbeidsmarktscan
 • Een competentiescan
 • Een interessescan
 • Een database met beroepen, opleidingen en vacatures gekoppeld aan jouw eigen competenties en interesses
 • Ontdekken wat je tegen houdt en hoe dat te fixen!
 • Hoe je succesvol solliciteert
 • Jouw personal branding
 • Op maat  jouw volgende stap onderzoeken
 • Een concreet arbeidsmarktadvies

Deelname is beperkt

Schrijf je snel in!

Lees de super resultaten van mijn deelnemers!

“Désirée heeft mij echt toekomstperspectief geboden. Zo’n wereld van verschil met hoe ik er een maand geleden bij zat.” 

Mensen om mij heen en ikzelf maakten zich zorgen over mij. Door corona had ik weinig werk. Ik zat in een negatief patroon, onderschatte mijn marktwaarde, was inactief en vluchtte in afleiding.

Desiree heeft mij heel snel echt enorm geholpen. Meteen heeft ze een positieve opwaartse spiraal in gang gezet, door mij uit de passieve ‘droomstand’ te halen. Ze heeft me ook geleerd hoe doelen veel haalbaarder kunnen zijn dan dat ze lijken. We hebben mijn pad uitgestippeld. En ik ben gaan solliciteren. Hoewel ik dacht ‘hier solliciteren zóveel mensen op, dat word ik toch nooit’, kreeg ik zelfs twee toffe banen aangeboden! Ik kon kiezen!

Desiree heeft mij echt toekomstperspectief geboden. Zo’n wereld van verschil met hoe ik er een maand geleden bij zat. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Desiree is oprecht geïnteresseerd en complimenteus over de door mij getoonde inzet. Dat doet een mens goed. Mijn ervaring is dat Desiree kijkt naar de persoon en mij precies coachte naar wat ik nodig had: een vriendelijke schop onder mijn kont, een realistisch zelfbeeld creëren en een aanmoediging die motiveert ervoor te gaan.

Ik voel mij geholpen en dat ben ik ook. Bedankt Desiree

Robijn, Programma ontwikkelaar 

“Er staan ineens een stuk minder bomen in het bos waarin ik mij bevind. Ik heb nu definitief een nieuwe afslag genomen”

Ik wist wat ik NIET meer wilde (uit de tv wereld), maar kwam er maar niet uit wat ik WEL wilde. Ik hakte geen knopen door. Ondernam weinig-, of onhandige actie. Door de sessies met Desiree kon ik met focus een richting kiezen en tot een realistisch loopbaanplan komen. Ik heb nu veel duidelijker voor ogen waar ik heen wil en handvatten gekregen om daar te komen. Ik ben in beweging, zet concrete stappen en dat vind ik fijn. Ik zet in op een combinatie van werken en leren.

Ik was erg onzeker over mijn kunnen. Desiree heeft mij bevestigd in mijn mogelijkheden en mij vooral zelf gericht aan het werk gezet om deze te onderzoeken. Ze heeft de druk erop gehouden, en dat was voor mij het meest waardevol. Dat heeft mij in beweging gehouden. Ik heb nu definitief een nieuwe afslag genomen. Uiteindelijk heeft Desiree mij dus vooral geholpen om zelf een keuze te maken, een richting te bepalen en dat maakt dat er ineens een stuk minder bomen in het bos staan waar ik mij bevind. Met als klap op de vuurpijl: een nieuwe toffe baan waarvoor ik ben aangenomen!

Robert Jan, media en communicatie professional

“Bij een goede coach visualiseer ik een ‘Desiree avatar’”

Belangrijkste reden voor het traject met Desiree is het feit dat ik de laatste jaren als ZZP’er  voor mijn gevoel talenten onbenut laat. Door de coaching met Desiree weet ik nu waar ik blij van word en wat mogelijk is: Ik vind het heel leuk om mijn kennis over te dragen!  Uiteindelijk koos ik mbv de suggesties van Desiree een deeltijdopleiding.

Zonder deze gesprekken was ik niet echt uit mijn comfortzone gestapt. Mijn horizon is verbreed naar een nieuw kansrijk beroep.

Desiree is een fijne toegankelijke, gesprekspartner. Zij is betrokken en laat me dingen vanuit verschillende perspectieven zien.  Denkt met me mee en houdt me een spiegel voor. Als ik een goede coach zou moeten visualiseren?  Een ‘Desiree-Avatar’ 🙂

Karen, webdevelopment en copywriting

Lees de super resultaten van mijn deelnemers!

Een ding is me echt bijgebleven je moet zelf in actie komen en dan gaat het je lukken. Desiree was mijn persoonlijke coach. Ik vond haar super. Ze was er echt voor me en hielp me om structuur in mijn zoektocht te brengen. Doordat ik mijn verhaal goed bij haar kwijt kon en ze goed luisterde en de juiste tips gaf, ben ik klaar voor mijn nieuwe toekomst met meer zelfvertrouwen. 

Desiree echt super bedankt, heb echt heel veel aan jou gehad. Je bent een TOPPER!!!!!!!

Sabrina, visual merchandiser

De vragen waar ik mee worstelde… Ik zag het even niet. Na de gesprekken met Desiree ben ik het vraagstuk anders gaan benaderen. In plaats van op zoek te gaan naar een praktische oplossing (wat ik al jaren doe) heb ik een stap terug gezet en ben ik me gaan concentreren op de onderstroom: waar word ik als persoon nou eigenlijk blij van.

Inmiddels heb ik de overtuiging, dat de oplossingen voor mijn issues heel goed zijn te realiseren binnen de huidige kaders in plaats van daarbuiten. En dat maakt het allemaal veel minder zwaar en meer overzichtelijk. Bovendien is het een leuk proces om eens stil te staan bij het innerlijke leven in plaats van maar te blijven voortjakkeren.

Sander, Content professional

Desiree has a strong sense of direction.
My question was about how to approach a specific element in my career change.
What she did, she made me realise that the issue was somewhere else. She took me to a zone where everything was possible and made me trace back my steps to where I’m standing now. The plan came by itself. Brilliant.
And all very gentil and focused.
Thank you Desiree! May you share your wisdom with many more talented souls.
Halima

Hoe deze crisis voor jou een kans betekent!

Met de NL Leert Door regeling die door de overheid is gepubliceerd is 50 miljoen beschikbaar gesteld. Om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken is het belangrijk om je te oriënteren op alle mogelijkheden, met gericht loopbaanadvies.

Iedereen tot de pensioengerechtigde leeftijd komt hiervoor in aanmerking. Het maakt niet uit of je op dit moment werknemer, werkloos, zzp-er of zelfstandig ondernemer bent.

De regeling loopt via mij. Je hoeft dus niets zelf te doen, Het gehele proces van loopbaanbegeleiding is kosteloos.

20 jaar

Expert in loopbaanadvies

50

miljoen subsidie beschikbaar

€ 1400

kost dit traject normaal

30

Landen wereldwijd heb ik training en coaching gegeven

Het aantal mensen dat kan meedoen is beperkt!

Voor deze subsidie is uiteraard veel belangstelling.

Het is immers niet mis dat je voor € 1400 loopbaanadvies gratis krijgt.
Het aantal plekken dat voor subsidie in aanmerking komt is beperkt en OP = OP.

Deelname is beperkt

Schrijf je snel in!

Veel gestelde vragen

Voor wie?

Deze regeling is bestemd voor iedereen die werkt of werk zoekt tussen de 18 -65 jaar.

Dreig je je baan te verliezen, ben je werkeloos (geworden) of ben je als zelfstandige of ondernemer geraakt door de crisis?

 Of ben je in deze periode gaan twijfelen aan je huidige baan en wil je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is? Of misschien wil je alleen maar sparren en kijken wat je mogelijkheden zijn.
Je bent van harte welkom!

Hoe kan ik dit aanvragen?

Door je bij ons aan te melden, kunnen wij jou registreren bij het Ministerie voor deze subsidie. Jij hebt geen financieel gedoe. Je hoeft niets te betalen, voor te schieten of te declareren. Je kunt in alle rust aan je ontwikkeling werken.

Hoe werkt het precies?

Tijdens een aantal gesprekken met jouw loopbaanadviseur, komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Alles wat wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk en blijft tussen jou en de loopbaanadviseur. In het ontwikkeladvies staan jouw groei en toekomstplannen centraal. Het laat zien waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen, waar jij je nog kunt ontwikkelen en hoe je jouw werk leuk kunt houden. Nu en in de toekomst.

Wat wordt er NU van mij verwacht?

Aanmelden! Zodra het kan, registreren we je en komen we direct bij je terug en gaan we een en ander in gang zetten. Ondertussen kun je alvast mijn ebook Rijk Zakendoen lezen.

Waarom doet de regering dit?

Het kabinet wil met het pakket mensen helpen om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit. Daarom zijn werkgevers die de NOW-regeling aanvragen bijvoorbeeld verplicht om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te doen. Werknemers kunnen daarvoor gebruik maken van bestaande regelingen zoals de fiscale studieaftrek of de mogelijkheden die hun O&O-fonds biedt. In aanvulling daarop heeft het kabinet 50 miljoen euro uitgetrokken voor het crisisprogramma NL Leert Door, waarmee mensen kosteloos ontwikkeladviezen en online scholing kunnen volgen.

Wat moet ik zelf betalen?

Helemaal niets! Het enige wat belangrijk is, is dat je meewerkt aan het traject en de benodigde formulieren voor de subsidie invult. Daar helpen we jou uiteraard mee!