RESET jezelf naar OVERVLOED in 30 dagen

Waar je nu ook bent in je leven, of je nu op de toppen van je kunnen zit, of juist zwaar op de proef wordt gesteld, je hebt echt invloed op overvloed.

Overvloed op welk gebied er ook maar boven aan je lijstje staat. Kracht, geluk, liefde, succes, gezondheid, geld, leiderschap…

Ik weet zeker dat zoveel mensen en zoveel bedrijven meer flow en overvloed in hun leven zouden kunnen hebben dan dat ze op dit moment doen. Diep in je hart weet jij dat ook.

En toch… toch  staan de meesten van ons elke dag op en leven op dezelfde manier verder.

Dat is niet gek, want we leven nou eenmaal in patronen.

Maar hé, dan wil je natuurlijk wel patronen die jou flow en overvloed opleveren. Toch?

Het goede nieuws is, jij, en iedereen, kán zichzelf Resetten naar Overvloed. Ja, ook jij!

In 30 dagen help ik jou persoonlijk erdoorheen om nu eindelijk jouw vliegwiel van Overvloed écht aan te zetten.  Als je deze 30 dagen doet wat je te doen hebt, maak je absoluut dé shift die nodig is, waarmee jij jezelf Reset naar Overvloed.

En het mooie is, als jouw flow van overvloed beter stroomt, gaat daarmee de overvloed van de wereld om je heen ook meer stromen.

Hoe geweldig is dat!

2 Keer per jaar start ik een nieuwe ronde RESET jezelf naar OVERVLOED.

Er loopt weer een ronde vanaf maandag 16 maart 2020.

PS Ik bied je een niet goed geld terug garantie tijdens de eerste 9 dagen. Ik doe dit omdat hier nog nooit iemand gebruik van heeft hoeven maken. Gegarandeerd bereik jij de transformatie als je doet wat je te doen hebt.

Meer informatie ?
Neem gerust contact met me op!

 

Wil jij dit ook?

  • “Ik had een zeer diep gewortelde overtuiging dat ik nooit genoeg zou zijn. Ik was continu in een innerlijk gevecht om mijn onzekerheid te maskeren. Ik maakte me heel heel klein. Ik voelde me nooit vrij omdat ik denk dat ik het goed moet doen. Voelde een onwijze druk op me. Ik was verstijfd, wilde de controle houden. Ik had zo weinig zelfvertrouwen.  En, ik had het opgegeven om hier iets aan te doen. En nu: er zijn echt hele pittige dingen die zwaar op mijn maag lagen, opgelost! Er is iets heel essentieels in mij veranderd. Er is iets wezenlijks veranderd. Het is heel bijzonder. Ik voel me HEEl krachtig, ik voel de kracht zo erg in mij! Heel andere kracht dan ik ooit had gedacht hoe die zou voelen. De boom in mij is terug. Dat zocht ik mijn hele leven. Ik sta zo stevig. Ik heb zó zwaar geleefd, ik was emotioneel aan het overleven, nu leef ik, en nu ben ik licht, speels en vrolijk, zielsgelukkig en zielsveel plezier. Ik merk dat mensen meer naar me toekomen. Ze vinden het leuk en gezellig met mij! Ze zijn opener, intiemer en vertellen meer! Dat was altijd mijn grote wens, maar zo was het nooit. Ik vergeet je nooit meer Desiree! Heel veel liefde en dankbaarheid van mij. Dank dat je er zó bent geweest voor me. Het is heel lang geleden dat iemand zó coachend was voor mij, zo afgestemd op mij, met zo’n oprechte betrokkenheid.” (H. Zachariasse)

 

  • “Als het nu stormt in mijn bedrijf, dan blijf ik krachtig in het oog van de storm staan in plaats van in paniek te schieten. Ook fysiek voel ik dat. Eigenlijk kan ik als een kind dansen in de storm. Ik zie nu dat we in mijn bedrijf onbewust een enorme dam hadden opgebouwd. Die is nu weg. Ik ben vol zachte kracht geworden, heel puur. Doordat ík in de overvloed ben gestapt, bouwen we nu samen aan een nieuw fundament. Alles wat blokkeerde loste op. En als vanzelfsprekend, moeiteloos, zijn we samen een nieuwe koers ingeslagen met nieuwe energie. Er is een last van mijn schouders gevallen, ben niet meer geïrriteerd, worstel niet meer, ik heb plezier, ben ontspannender en liefdevol en dankbaar. Ik, en opvallend genoeg ook mijn omgeving zowel privé als zakelijk, zijn in een totaal andere energie, een andere staat van zijn. Die van overvloed. En dat komt door jouw programma!” (H. Dormans)

 

  • “Ik ben een techneut. Ik ben erachter dat ik veel oordelen had, kritisch was, in hokjes dacht. Nu werk en leef ik vanuit compassie, zin en plezier! Ik ben veel meer in verbinding. Verder merk ik ook echt dat er thuis echt belangrijke veranderingen zijn. Doordat ik meer rust en meer zelfverzekerd ben, is er nog meer contact en aansluiting en meer tijd en aandacht voor elkaar! Al na 1 week kwamen de veranderingen!” (M. v Wijk)

  • “Ondanks dat mijn leven op orde is en ik niets te klagen heb, bleef ik onrustig: veel zorgen maken, niet weten wat ik wil qua nieuwe opdrachten, qua wel of niet huis in Italië etc, ik was de reddende engel, ik rationaliseerde alles vanuit mijn hoofd, was de perfectionist, was ontevreden, wilde altijd meer, trok me vanalles persoonlijk aan, wilde winnen, ik werd er gek van, ik kon dat niet volhouden, werd duizelig ook en ik dacht dat ik dit op mijn leeftijd van 56 niet meer zou kunnen veranderen…. Een Gordiaanse knoop…Dit programma van Désirée heeft mij veel opgeleverd. Ik blijf rustiger onder omstandigheden waarin ik me eerst snel opwond. Ik kan schakelen naar overvloed. Ook mijn jagen en prestatiedrang heb ik onder controle. Ik ben dankbaar voor mijn leven en ik kan beter relativeren. Er zijn nieuwe ontmoetingen op mijn pad gekomen, ik heb inspirerende gesprekken en krijg mooie feedback terug. Ik heb mijn propositie helder, ik heb zelfs een concrete opdracht zoals ik hem wilde. Ik kan lachen om situaties en mensen die me eerder zouden hebben gefrustreerd,  Het aller mooiste: Ik realiseer me dat ik vrij ben, vrij van zorgen, spanningen, frustratie, financieel vrij, vrij van ‘moeten’…Ik heb bewust gekozen voor intensieve begeleiding van Désirée. Om echt de switch plaats te kunnen laten vinden en het te beleven. Tussendoor was er altijd ruimte voor feedback.Désirée is een warme persoonlijkheid die oprecht het beste met je voor heeft.” (R. Cozijnsen, 56)

  • Ik heb zo’n enorme omslag gemaakt. Ik denk dat ik al 3 jaar niet heb gezegd dat het goed met me gaat. Nu wel!! Ik wist niet hoe machtig/krachtig ik ben. Ik ben blij.  Ik kan irritatie, twijfel en angsten heel gemakkelijk loslaten. Pffft, wat een opluchting. Ik huppel de dagen door! Ik ben blij dat jij dit alles voor ons (die deze 30 dagen reset doen), op een rijtje hebt gezet zodat ik het zélf kan. Ik snap het en ik kan het zelf. Daarbij zijn er zoveel lichamelijke klachten opgelost dat ik van 10 medicijnen naar 1 ben gegaan! Dankjewel lieve Désirée.  (I. Rigo)

 

  • “In mijn bedrijf was ik altijd de grootste dromer. Mijn mensen leken vooruit te gaan met 1 voet op de rem. Ik ben nu vol gereset naar overvloed. Met een oervertrouwen uplevel ik mijn bedrijf. In een stroomversnelling. En het mooie is, alles versterkt elkaar, het vliegwiel is op gang gekomen, het werkt door in mijn omgeving. Mijn medewerkers gaan nu voor nog grootsere dingen dan ik ooit had kunnen bedenken! Ook in familie en vriendenkring heb ik nooit zo sterk gezien als nu dat ik anderen ook optrek naar overvloed. En als er iets tegenzit voel ik geen paniek meer, ik blijf helder en handel vanuit diep vertrouwen.” (M. Teggelove)

 

 

  • “Ik was streng voor mijzelf, vond mijzelf niet goed genoeg. Ik maakte mijzelf onzichtbaar. Ik voldeed aan de verwachtingen van anderen. Ik vond altijd dat een ander het beter kan. En nu! Ik ben eindelijk zacht & lief voor mijzelf. Ik stap weer met flair & verve de wereld in. Ik krijg te horen dat ik straal. Ik vertrouw weer op mijn intuïtie & creativiteit. En ik ben weer succesvol. Kortom, ik ben niet meer in tekort, maar in overvloed! Overvloed stroomt. Elke dag! Dit super krachtige programma was een feestje! Alles is op zijn plaats gevallen. Het proces was bijzonder en vreugdevol. Desiree heeft me een groot cadeau gegeven! Ik ben thuis gekomen bij mijzelf!” (N. van der Schaft, 48)

 

  • ” Ik heb gemerkt dat ik nu op mijn werk relaxed kan improviseren met onverwachte omstandigheden, zonder veel spanning en dat is bijzonder prettig. Met dit programma en jouw begeleiding heb ik een andere afslag genomen. Deze afslag is veel lichter dan mijn normale weg, het geeft me rust en ik ervaar meer lucht. Andere mensen merken dat ik losser ben in mijn contacten. Ik vaar op mijn intuitie, breng meer plezier, ik experimenteer meer zonder te denken dat het anderen het raar zullen vinden. Ik werk en leef met een glimlach. Dat is bijzonder in deze tijd want normaal heb ik een winterdepressie.” (K. van Wezel)

 

  • Het Overvloed-programma is voor mij cruciaal geweest in het anders kijken naar én omgaan met problemen, dromen en ambities. Het resultaat: meer rust, vertrouwen én een nieuwe baan! Als er iets tegenzit voel ik geen paniek meer, maar blijf ik helder en handel ik vanuit een diep vertrouwen. Er zijn gave nieuwe dingen op mijn pad gekomen, en ik voel me energiek en gelukkig! (R. Maris)